Ne poți contacta la:

contact@fd-studio.ro

+40 (763) 619 245 / +40 (765) 668 809‬

Strada Transilvaniei 24, București, 010798

Urmărește-ne și pe social media:

 

TRANSPORT ȘI LIVRARE

  •  Livrare

  O parte din produsele noastre se realizeaza doar la comandă, asigurându-ne astfel că acestea se potrivesc specificatiilor tale. După trimiterea comenzii veți fi anunțati de timpul de execuție al produsului în funcție de numarul de comenzi aflate in lucru și data de livrare.

  Livrarea produselor se face prin intermediul Fan Courier (24-48 ore). În perioadele aglomerate ale anului, sărbători sau alte evenimente, durata expedierilor poate varia. În cazul în care au loc întârzieri ale livrarilor veți fi redirecționați către reprezentații firmelor de curierat. Taxa pentru livrare a coletelor cu plata ramburs și a coletelor cu plata prin transfer bancar este de aproximativ 25 lei (pentru București si imprejurimi) și aproximativ 35 lei (pentru livrările din țară). Pentru comenzi mai mari de 400 lei, taxa de livrare este gratuită. Coletele vor fi livrate dupa confirmarea transferului bancar.

  • Retur

  În cazul în care nu sunteți multumiți de calitatea produsului, acesta poate fi returnat. Plata contravalorii returului urmează să fie făcută în maxim 48 de ore de la recepția produsului returnat, prin transfer bancar. Nu vor fi acceptate retururi despre care nu am fost informați, astfel clientul are obligația de a-și prezenta prin e-mail dorința de a returna un produs, la contact@fd-studio.ro și să aștepte detaliile noastre referitoare la procedura de returnare. Taxa de transport a coletului nu va fi returnată. De asemenea taxele de retur vor fi suportate de client. Coletul trebuie returnat în 5 zile de la stabilirea termenilor de retur.

  Nu se pot returna produse despre care nu s-a notificat dorința de returnare in 14 zile de la primirea coletului.

  Produsele realizate la comandă specială (dimensiuni atipice sau modele personalizate), nu pot fi returnate.